The Collins - Devil In Disguise Live

Kul för vuxna

Det kan vara kul att var några vuxna och hitta på något kul, man kanske letar efter roliga aktiviteter för vuxna och det finns många roliga saker som man kan göra. Ja det finns så mycket som är kul, man kan gå och bowla och man kan gå och spela biljard till exempel. Ja det finns så mycket som ma vill göra och som är kul och som många tycker är kul. 
Ja varför inte se till att göra något som man inte har gjort förut så att det blir lite extra kul för alla, det finns ingen som är proffs på det utan att alla är nybörjare. Det kan vara lite kul och avväpnande.

Ja kul med lite aktiviteter 

Ja det är ju kul att göra roliga saker tillsammans och hitta på något som man innehar gjort på länge, man kan söka och hitta lite nya saker som man vill göra och det finns så mycket i Stockholm som man kan välja på. Så har man lite extra tid över så kan man ju hitta på något kul med  sina vänner . Att åka och bowla är ju något som är kul och som brukar passar alla och att köra lite disco bowling är ju extra kul och något som man vill göra flera gånger . Ja det är ju underbart när man hittar nya saker som man tycker om och som man hittar på och tycker är kul. Och man kan hitta många sån aktiviteter om man bara vill och letar lite. Man kan ju fråga runt lite och se vad andra skulle vilja hitta på och vilja göra för det finns ofta någon som har bra förslag på vad man kan hitta på nästa gång som man ska hitta på något. Det är alltid bra med lite förslag på saker.